EN
всі категорії

Новини

Головна>Новини

HNAC брав участь у 2-й китайсько-африканській економічній і торговельній виставці

Час: 2021-09-30 Переглядів: 172

З 26 по 29 вересня 2021 року в Чанші проходить друга Китайсько-африканська економічна і торгова виставка на тему «Нова відправна точка, нові можливості та нові справи», спонсорована Міністерством торгівлі та народним урядом провінції Хунань. Хунань. Пан Ян Цзечі, ЦК Компартії Китаю, член Політбюро, директор Управління ЦК закордонних справ взяв участь у церемонії відкриття та виступив з промовою. Пан Ван Сяобін, президент Huaneng Automation Group, пан Чжоу Ай, віце-президент HNAC Technology Co., Ltd, пан Чжан Цзічен, генеральний менеджер HNAC Technology International, і пан Лю Лігуо, генеральний менеджер HNAC International ( Гонконг), усі брали участь у «Форумі китайсько-африканського інфраструктурного співробітництва», а також у низці тематичних форумів, таких як «Спеціальна конференція з просування для африканських країн» та «Форум китайсько-африканської співпраці з новою енергетикою 2021 року», провели поглиблені обговорення. з гостями про відновлення та розвиток китайсько-африканського інфраструктурного співробітництва в епоху після епідемії.

图片 1

 Пан Ван Сяобін, президент Huaneng Automation Group, виступив з промовою на тему «Інноваційні моделі співпраці та освітлення зеленої Африки» на «Форумі китайсько-африканського співробітництва з новою енергетикою 2021 року». Він зазначив, що в Африці спостерігається дефіцит електроенергії, особливо в регіонах на південь від Сахари, де кількість людей без електроенергії перевищує 50%, і це супроводжується серйозними екологічними та санітарними проблемами. Він запропонував використовувати дух Шовкового шляху як орієнтир, з розвитком зеленої енергії як основою, шляхом інноваційних бізнес-моделей, вивчення бартерної торгівлі та використання багатих природних ресурсів в Африці для формулювання енергетичних планів, які найбільше підходять для Розвиток Африки, щоб сприяти здоровому розвитку екології Африки.

图片 2

HNAC є одним з основних членів Китайської торгової палати іноземних підрядників і заступником голови Асоціації підприємств зовнішньоекономічного співробітництва провінції Хунань. Протягом багатьох років ми були віддані реалізації національної стратегії «Один пояс, один шлях», поглиблюючи енергетичну галузь, посилюючи будівництво інфраструктури та технічну допомогу в країнах і регіонах, що розвиваються.
На цій китайсько-африканській економічній та торговельній виставці HNAC як відповідний відділ прийому Центральноафриканської Республіки, Республіки Нігер та Республіки Габон використовує комбінацію онлайнового та офлайнового режимів для просування відповідного вмісту цієї виставки до посли та офіційні особи з багатьох країн. Встановлюють канали обміну інформацією для закордонного співробітництва та відкривають ширший світ. HNAC також провів поглиблені комунікації та переговори з більш ніж десятьма вітчизняними та іноземними компаніями у сферах нової енергетики, нової інфраструктури, захисту навколишнього середовища та управління, а також досягнув більш ніж 20 намірів співпраці щодо міжнародних проектів, що будуються та плануються під час експо .

Попередня: ніхто

Далі: Гарні новини | HNAC Technology Co., Ltd виграла тендер на проект атомної станції водопостачання в Гуандун Юехай Вулан

Гарячі категорії